Om oss

PORTØR

Portør ligger ytterst i havgapet, mellom Kragerø og Risør. Fra Kragerø og Risør tar det ca. 45 minutter med bil. Man kan også ta ferje fra Kragerø til Stabbestad, derfra tar det ca. 15 minutter med bil. Kommer du fra Risørkanten kan du ta ferje fra Risør til Øysang, derfra kjører du et kvarter for å komme til Portør.
 
Portør er et av Kragerøs mest populære utfluktsmål. Hit kommer man for å padle kano i den fine skjærgården, fiske, dykke, bade, eller på dagstur bare for å nyte de vakre omgivelsene.
 
Portør er et populært sted for båtturister, her finnes mange fine øyer og en gjestebrygge noen hundre meter fra Portør Pensjonat.
 

PORTØR PENSJONAT

Pensjonatet ligger i naturskjønne omgivelser på Portørhalvøya. Hit kan du komme får å spise middag, nyte en kaffe og kakebit, eller overnatte. Hos oss kan du holde konferanse, bryllup, minnestund, bursdagsselskap og andre typer av arrangementer. Vi skreddersyr opplegg etter dine ønsker. Vi kan også være behjelpelige med å ordne flere overnattingsplasser om det skulle være behov for det ved for eksempel konferanser.

Sommerstid holdes flere konserter med kjente norske artister. Hver søndag i juli arrangeres marked med livemusikk i hagen vår.

I over 70 år har det bodd gjester her på pensjonatet. Siden dette er et av de få bevarte skjærgårdspensjonatene i Norge ønsker vi å ta vare på dets historie og sjarm.

Vi håper at alle som besøker oss skal trives her, enten det er for en middag, konsert, overnatting eller i et selskap.

Hjertelig velkommen til oss!